VIDEO | Imagini din cantonamentul Stelei! Ros-albastrii au lasat-o mai moale cu TRX-ul si s-au relaxat la tenis: Tanase, lovit in fata de Latovlevici

•Stelistii au pierdut primul amical al perioadei de pregatire, scor 0-1 cu Borussia Dortmund
•Astazi, Costel Galca a programat un antrenament mai usor pentru jucatori, care au avut si ocazia sa se relaxeze la un tenis
•Tanase era sa iasa sifonat. Acesta a incasat o minge in figura de la Latovlevici

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 16:17
Data actualizarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 16:28

Costel Galca le-a programat o zi de duminica mai usoara fotbalistilor sai, dupa primul amical al perioadei de pregatire de la Oliva Nova.

Stelistii au avut parte astazi de un scurt antrenament de conditionare, iar la final au avut si un scurt program "de voie".

In fata a cateva zeci de suporteri, Tanase, Bourceanu si Latovlevici s-au duelat la fileu. Cativa dintre jucatorii Stelei, alaturi de secundul Laurentiu Rosu, s-au impartit in doua echipe si s-au duelat intr-un meci de tenis de picior.

Latovlevici, Rosu si Rusescu i-au "sifonat" pe Tanase, Bourceanu si Rapa. Pe unul dintre acestia la propriu. Capitanul Stelei a incasat o minge in figura de la colegul Latovlevici, insa acesta si-a revenit repede.

De maine, stelistii vor reveni la un program de maxima intensitate, iar pe 21 vor juca un al doilea amical.

Dupa cantonamentul din Spania, acestia vor lua drumul Turciei, acolo unde au programate partide test cu Sturm Graz, TSKA Sofia, Sparta Praga si NK Maribor.

Modifică setările cookies