VIDEO Ghionea a ajuns la Timisoara: "Am venit sa iau titlul!" Ce zice de interesul Stelei si al lui Dinamo pentru el!

Fostul capitan al Stelei a ajuns astazi la Timisoara: "Am venit sa ma bat pentru titlu", spune Ghionea, care a vorbit si despre presupusul interes dinspre Steaua si Dinamo pentru el.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2011, 10:40
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2011, 10:47

"Stiu ca e un club care isi doreste mult sa ia titlul, sa faca performanta, am ales cu sufletul si cu inima deschisa. Nu a fost nimic adevarat legat de interesul lui Dinamo. Imi era dor de Liga I, am avut o experienta de un an in Rusia, dar acum conteaza ce voi face alaturi de colegii mei de la Timisoara."

"Eu titlul imi doresc si Timisoara are sanse mari la titlu. Poli e principala contracandidata, conteaza ce vom reusi noi sa facem. "

"Am trait momente frumoase la Steaua, ce a fost a fost, acum e inceput nou la o echipa cu traditie ca Poli, cu suporteri patimasi. Sper ca voi fi primit bine. MM nu a incercat sa ma aduca la Steaua, au fost doar speculatii."

"Astazi o sa ma intalnesc si cu Dusan Uhrin. Cam de 2 saptamani m-am inteles cu Timisoara. In momentul in care esti singura echipa care nu a pierdut, atunci asta arata ca echipa e sudata."

"Nu am venit la Timisoara ca titular, ci ca sa muncesc, sunt egal si cu cel mai tanar din vestiar", a spus Ghionea.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies