Luni 14 Mai 2018, 09:39

VIDEO FABULOS | "Imi dai si mie ceva sa-mi iau in trening?" :)) Radunovic, "luat la rost" si de suporteri dupa meciul cu CFR

Astra 0-2 CFR Cluj / Clujenii sunt la un pas de titlu. Daca FCSB nu castiga cu Craiova in aceasta seara, echipa lui Dan Petrescu este campioana.
 

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Personajul principal al meciului a fost Radunovic. Fundasul stanga a fost gasit vinovat pentru golul de 1-0 al CFR-ului din minutul 12 si a fost schimbat imediat de Gigi Multescu. Dupa meci, Radunovic a fost bagat in sedinta chiar de patronul Ioan Niculae care l-a certat in fata camerelor de filmat.

Radunovic a fost luat la rost si de suporteri. Unul dintre fani l-a abordat in momentul in care sarbul pleca de la stadion si i-a cerut bani... pentru trening.

"Imi dai si mie ceva sa-mi iau un trening?", a fost intrebarea fanului giurgiuvean. Afectat de cele intamplate pe gazon si imediat dupa meci, sarbul nu i-a dat atentie.România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT