Victoria obtinuta astazi de Gigi Becali: contestatia penitenciarului Jilava a fost respinsa! Ce se va intampla in urmatoarea perioada:

Autor: Sport.ro
Luni 24 Februarie 2014, 15:59

	Victoria obtinuta astazi de Gigi Becali: contestatia penitenciarului Jilava a fost respinsa! Ce se va intampla in urmatoarea perioada:

►Finalul se joaca azi! Marti de la 10 dimineata, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Gigi Becali va continua sa-si execute pedeapsa in regim deschis, dupa ce Judecatoria Sectorului 4 a respins astazi contestatia penitenciarului Jilava fata de acest regim deschis, decizia fiind definitiva.

Pe 5 decembrie, judecatorul delegat de la Jilava a decis modificarea regimului de executare a pedepsei lui Becali, din semideschis in deschis.

Penitenciarul Jilava a contestat decizia judecatorului, demersul fiind respins astazi de Judecatoria Sectorului 4.

"In baza art. 26 alin. 8-10 din Legea nr. 275/2006 (in vigoare la momentul pronuntarii incheierii contestate) respinge ca nefondata contestatia formulata de petentul Penitenciarul Bucuresti Jilava impotriva incheierii judecatorului delegat la Penitenciarul Bucuresti Jilava nr. 1484/05.12.2013 in contradictoriu cu intimatul BECALI GEORGE. In baza art. 274 alin 1 C .pr.pen., obliga petentul la plata sumei de 200 lei, reprezentand cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, azi, 24.02.2014", se arata in decizia Judecatoriei Sectorului 4.

Sursa: MEDIAFAX

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies