Victor "The Money Maker" Piturca da un tun absolut surprinzator: va primi 200.000 € de la LPF in contul drepturilor TV ale clubului Astra

Victor Piturca Al Ittihad Astra Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Decembrie 2015, 09:26
Data actualizarii: Joi 10 Decembrie 2015, 09:47

Victor Piturca a semnat aseara un nou contract cu Al Ittihad, care ii va umple conturile cu peste 2 milioane de dolari pana la finalul sezonului.

Victor Piturca face bani din fotbal chiar si atunci cand e in vacanta. In cele 6 luni dintre cele doua mandate la Al Ittihad, Piturca a reusit sa obtina un document prin care LPF se obliga sa ii vireze 200.000 de euro in contul drepturilor TV ale clubului Astra.

Informatia a fost publicata astazi de profit.ro, iar motivele unei situatii care suna atat de complicat nu sunt foarte clare. Conform sursei citate, cea mai probabila legatura dintre Piturca si Astra este Valerica Gaman, un jucator ajuns liber de contract la Giurgiu in urma cu 4 ani.

Adrian Mititelu a spus la acea vreme ca plecarea lui Gaman la Astra a fost "opera lui Piturca", invocand mai multe dezlegari in alb pe care Piturca le obtinuse de la Universitatea Craiova.

Asadar, suma de 200.000 de euro, care va fi virata de LPF in contul lui Victor Piturca, poate fi o datorie mai veche pe care Astra o avea la fostul selectioner, ca un posibil comision la transferul lui Gaman.

Suma de 200.000 de euro a fost obtinuta de Piturca prin semnarea, pe 19 noiembrie, a unui contract de cesiune de creanta, asa cum precizeaza profit.ro. Citeste aici mai mult

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!