Nu e Varela si nici Chipciu! Fostul antrenor al Stelei l-a numit pe "noul Chiriches" din lotul Stelei: "O sa plece pe multe milioane de euro"

Autor: Sport.ro
Joi 10 Decembrie 2015, 09:05

	Nu e Varela si nici Chipciu! Fostul antrenor al Stelei l-a numit pe "noul Chiriches" din lotul Stelei: "O sa plece pe multe milioane de euro"

Nicolae Dica spune ca Steaua are in lot o adevarata bijuterie.

Cine va fi urmatorul stelist vandut pe multe milioane de euro? Nicolae Dica pariaza pe Tosca, jucatorul reprofilat dintr-o intamplare de Galca intr-un post care i se potriveste de minune, cel de fundas central.

Dica exclude din start faptul ca Tosca nu ar avea un fizic de fundas central si vine cu un argument destul de convingator: "Radoi este mai mic cu cativa centimetri decat Tosca si s-a descurcat foarte bine pe acest post."

"Tosca va fi noul Chiriches! Ma refer la potentialul lui de a deveni o afacere importanta pentru club. Poate fi vandut pe bani multi, cateva milioane de euro. Are multe avantaje. Tosca e de picior stang si nu exista prea multi stoperi stangaci in fotbalul european."

"Are forta, viteza si tehnica foarte buna pentru un aparator. Plus varsta, care ii permite sa progreseze in continuare", spune Dica in Gazeta Sporturilor.

Alin Tosca a fost crescut la juniorii Stelei si a jucat fundas stanga pana in sezonul trecut, cand Costel Galca l-a reprofilat fundas central. Radoi l-a folosit in banda stanga doar atunci cand nu a avut o alta varianta pentru acel post.

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies