VIDEO EXCLUSIV Victor Pițurcă, verdict dur în cazul Gabi Tamaș - Nae Constantin: „Nu mă așteptam la reacția lui! Foarte urât!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 13:07
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 13:46

Victor Pițurcă a comentat scandalul de la Petrolul Ploiești, în care au fost implicați Gabi Tamaș și Nae Constantin. 

Gabriel Tamaș (38 ani) este protagonistul ultimului scandal din fotbalul românesc. Fundașul central a fost înregistrat de Nae Constantin (48 ani), antrenorul său, când îi jignea pe suporterii Petrolului Ploiești. În apărarea sa, tehnicianul „lupilor galbeni” a precizat că înregistrarea era făcută publică înainte ca el să le-o trimită suporterilor. 

Victor Pițurcă o vede pe Petrolul Ploiești avariată din acest scandal 

Victor Pițurcă îl condamnă pe Nae Constantin pentru gestul său, chiar dacă nu-i găsește circumstanțe atenuante nici lui Gabi Tamaș. În toată această ecuație, fostul selecționer susține că Petrolul Ploiești a pierdut un jucător valoros. 

„Foarte urât mi s-a părut. Nu mă așteptam la reacția lui Nae Constantin. Îl știu pe Gabi, a greșit, e clar lucrul ăsta, dar Nae Constantin trebuia să stingă acest conflict diplomat, cum trebuie să facă un antrenor. Nu să dăm în presa și după să spunem că oricum ar fi apărut. El s-a disculpat într-un fel față de plecarea lui Gabi Tamaș, dar a pierdut Petrolul. Chiar dacă a câștigat ultimul joc, a pierdut un jucător foarte valoros”, a declarat Victor Pițurcă la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Gabi Tamaș e în tratative cu o altă echipă 

După plecarea de la Petrolul Ploiești, care s-a lăsat cu scandal, Gabi Tamaș se pare că a purtat deja discuții cu o nouă echipă: FC Brașov, alături de care s-a și antrenat.

Președintele clubului de Sub Tâmpa, Marin Mitran, a vorbit despre posibilitatea mutării lui Tamaș la FC Brașov, evidențiind faptul că a purtat deja o conversație cu jucătorul.

„Am avut ceva discuții cu Gabi și e interesat să vină spre casă. Deocamdată doar se antrenează și e o motivație pentru ceilalți jucători. E un lider și un fotbalist mare.

Normal că ne dorim să semneze, fiind brașovean și apropiat de Dan Alexa. Au și jucat împreună. E foarte interesat. Am vorbit și ieri cu el.

Gabi își dorește să vină acasă și se discută și despre o funcție în club pe viitor. El a mai avut experiența asta la Voluntari și poate că e pe drumul care trebuie”, a spus Marin Mitran, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!