Victor Angelescu Florin Andone Rapid Superliga

Victor Angelescu, prima reacție despre transferul lui Florin Andone la Rapid

Victor Angelescu, acționar la Rapid, a fost întrebat despre informațiile apărute în presă, conform cărora Florin Andone ar fi aproape de un transfer în Giulești.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iulie 2023, 19:37
Data actualizarii: Marti 25 Iulie 2023, 19:35

Marți, We Love Sport a scris că Florin Andone, liber de contract după despărțirea de Las Palmas, se află în negocieri cu Rapid, care se află în căutarea unui atacant care să aducă mai multă concurență pentru golgheterul Marko Dugandzic.

Victor Angelescu, prima reacție despre transferul lui Florin Andone la Rapid

Victor Angelescu nu a confirmat negocierile cu Florin Andone, însă recunoaște că Rapid vrea să transfere un atacant până la finalul perioadei de marcato din această vară.

"Nu pot să vă confirm așa ceva. Daca puteam, să vă confirm vă confirmam, dar nu am cum să va confirm.

Da, asta e clar. Mai căutăm încă un atacant, și o să aducem unul până la finalul perioadei de transferuri", a spus Victor Angelescu, pentru iamsport.ro.

Florin Andone a jucat în 20 de meciuri din sezonul trecut la Las Palmas, în liga a doua din Spania și a marcat două goluri.

Crescut în Spania, atacantul nu a jucat niciodată în România. Florin Andone a evoluat pentru cluburi precum Cordoba, Brighton, Galatasaray și Las Palmas.

După ce a rămas liber de contract, Florin Andone s-a pregătit alături de formația Atletico Baleares, din liga a treia spaniolă.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Andone, potrivit Transfermarkt
  • 25 de meciuri și 2 goluri a strâns atacantul la naționala României
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!