NEWS ALERT Victor Angelescu anunță plecări de la Rapid: ”Nu au ce căuta”

Victor Angelescu Rapid Superliga Dan Șucu și Victor Angelescu, acționarii de la Rapid / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2024, 18:04
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2024, 18:03

Rapid a avut un început slab de play-off și a ieșit complet din calculele pentru titlu.

Giuleștenii au început play-off-ul la patru puncte distanță de liderul FCSB, dar au pierdut primele trei meciuri și diferența s-a mărit cu încă nouă puncte.

Dezamăgiți de parcursul echipei în meciurile decisive din acest sezon, conducătorii din Giulești pregătesc măsuri ”foarte dure”, așa cum a anunțat acționarul minoritar Victor Angelescu.

După ședința la care au participat atât acționarii, cât și președintele Daniel Niculae și antrenorul Cristiano Bergodi, s-a decis ca giuleștenii să nu mai conteze pe anumiți jucători pentru ultimele meciuri din acest sezon.

Victor Angelescu anunță măsuri dure la Rapid

Victor Angelescu nu a vrut să-i numească pe cei care vor fi scoși din echipă, dar potrivit informațiilor apărute în spațiul public aceștia ar fi Damjan Djokovic și Alexandru Albu.

Sunt anumiți jucători care ne-au dezamăgit, au o parte de vină, vom lua anumite măsuri foarte dure cu anumiți jucători. Dacă nu înțeleg la ce club sunt și ce vrem să facem aici, nu au ce căuta. Nu vor mai juca, din momentul acesta am luat decizia să nu ne mai bazăm pe ei de acum încolo. O să vedeți în următoarele meciuri. 

O să vorbească președintele sau antrenorul, nu aș vrea să fiu eu cel care spune asta. Sunt anumiți jucători pe care nu ne vom mai baza, aveam așteptări poate de la unii mai mari, cred că toată lumea e de vină, inclusiv Cristiano, nu trebuie să ne ascundem. Și Cristiano a greșit și a făcut anumite greșeli în aceste meciuri”, a spus Victor Angelescu, la Digi Sport.

Rapid, locul patru în Superligă

Obiectivul Rapidului din acest sezon este clasarea pe una dintre primele trei poziții. Giuleștenii sunt acum pe locul 4, cu 28 de puncte, la trei lungimi de podium și la 10 în spatele liderului FCSB, care are și un meci mai puțin.

După trei eșecuri consecutive, Cristiano Bergodi va căuta primele puncte în play-off la meciul cu Sepsi, programat luni, 15 aprilie, de la ora 20:30.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!