Vezi de cine depinde aducerea lui Narcis Raducan in Ghencea! Becali: "Imi place de el!"

Autor: Sport.ro
Joi 12 August 2010, 17:52

	Vezi de cine depinde aducerea lui Narcis Raducan in Ghencea! Becali: "Imi place de el!"

"Narcis Raducan este baiat destept, imi place, probabil ca MM l-a crescut asa. Dar trebuie mai intai sa-l intreb pe Ilie. Am decis sa mai luam trei-patru jucatori pentru Ilie, m-a impresionat.

Dar numai peste o saptamana pot spune daca vor veni sau nu acesti jucatori. Eu voi negocia pentru jucatori, mi se pare normal. Nu va negocia Ilie.

El pune mare baza pe jocul cu numarul 9. Are nevoie de doi astfel de jucatori pentru a face treaba", spune Becali la gsptv.

"Sunt onorat de oferta Stelei, am amintiri frumoase din Ghencea, aveam o echipa foarte buna. Deocamdata sunt la Unirea Urziceni, imi fac treaba aici si nu pot comenta mai mult. Am luat in calcul sa plec de la Urziceni, e adevarat...in doi ani am luat locul I si II, am avut ocazia sa lucrez cu Meme si cu Dan Petrescu. Am destule variante sa plec, insa pana nu e ceva sigur nu pot discuta mai multe, nu stiu ce va fi", a spus oficialul la Sport.ro.

In ceea ce priveste o eventuala viitoare colaborare cu Meme, Raducan a opiniat: "Mi-ar placea sa fac din nou echipa cu Meme Stoica, am invatat foarte mult din colaborarea cu el, dar nu este neaparat sa merg dupa el. El are nevoie de o pauza, eu nu pot sta"

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT