FC Brasov Razvan Lucescu Steaua Superliga

VEZI cum l-a premiat Dinu Gheorghe pe Lucescu jr. dupa victoria cu Steaua!

Brasovenii sunt inca fericiti dupa victoria mare din meciul cu Steaua. Razvan Lucescu insa ramane cu picioarele pe Pamant si ii avertizeaza pe jucatori ca urmeaza meciul cu FC Arges.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Martie 2009, 19:41
Data actualizarii: Luni 09 Martie 2009, 19:50

“I-am spus lui Razvan Lucescu ca merita o masa la un restaurant de lux din Brasov. I-am spus asta chiar in vestiar. Ne-am vazut mai tarziu, dupa meci, si am stat putin si cu domnul Niculae.

Echipele mici au nevoie de meciuri cum a fost al nostru cu Steaua. Noi nu am avut trucuri in meciul de duminica. Am recunoscut ca noua ne convenea mai mult sa nu jucam in nocturna.
Da, este normal, si conducerea are un merit pentru aceasta victorie”, a spus Dinu Gheorghe

“Nu cred ca este corect sa vorbim despre un secret al victoriei cu Steaua. A fost un meci pe care l-am pregatit bine, impreuna. A fost o atitudine extraordinara, un stil de munca frumos si un pressing bun. Steaua este o echipa grea. A pierdut a treia oara in acest campionat. Are multi jucatori la echipa nationala si stiam ca o sa joace mult pe Kapetanos. Am cautat sa nu le dam posibilitatea asta. Determinarea a facut diferenta. Sunt multumit de victorie. Am castigat si contra Urziceniului si contra lui Dinamo. Am avut un program total nefavorabil, dar important este ca am reusit sa castigam puncte.Din cauza faptului ca am fost echipa nou promovata, din tragerea la sorti, am pornit cu un program greu.

Argesul este o echipa incomoda. Pe hartie, pare un meci mai usor decat tot ce am avut noi pana acum, dar nu vom face aceasta greseala. Vom trata acest meci cu aceeasi seriozitate de pana acum”, a spus Razvan Lucescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies