Vezi ce spunea Barboianu in urma cu 4 luni despre Torje si Alexe:

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Martie 2011, 11:34

	Vezi ce spunea Barboianu in urma cu 4 luni despre Torje si Alexe:

Stefan Barboianu a semnat cu Dinamo. Dinu Gheorghe STIE de ce Barboianu a ajuns la Dinamo: "Va juca la Dinamo si din vara!"

”Ma bucur ca m-am alaturat noului proiect Dinamo, ca am ales o echipa care isi doreste performanta! In alegerea mea a contat foarte mult faptul ca am fost coleg la nationala de tineret cu Torje, Ganea si Alexe. Sper sa fac performanta la Dinamo, asa cum au reusit si alti jucatori care au venit de la Craiova!”.

El spune ca in decizia lui a contat si faptul ca la Dinamo ii are colegi pe Torje, Alexe, doi dintre jucatorii pe care el ii desfiinta fata de toti prietenii, gasindu-i principali vinovati pentru ratarea calificarii la nationala de tineret.

"Toata atmosfera la lot inainte de dubla cu Anglia, a fost stricata de Torje. El a venit cu fumuri de la nationala mare. Fara el ne-am distrat cu Rusia. Cum a venit el, totul s-a stricat. El a fost omul care a stopat toate atacurile”, spunea Barboiuanu apropiatilor despre Torje, scrie Editie.

"Nu a fost in stare sa dea gol cu poarta goala. I-am dat pasa in mijlocul careului sa o bage in poarta si a dat peste. A fost impus la lot, desi nu este refacut”, spunea la acea vreme Barboianu.

Aceleasi surse spun ca Barboianu a ales cu forta Dinamo. ” Unde vrei ma sa mergi la Rapid. Copos nu va da banii pe care noi vrem sa-i luam pe tine. Mergi la Dinamo”, ar fi spus cei doi lui Barboianu, sustin aceleasi surse.

Dinu Gheorghe: "Barboianu va juca la Dinamo si din vara!"

"Nu-mi este teama de Dinamo, nu este o echipa care sa sperie pe cineva. Am incredere ca baietii isi vor reveni dupa primele doua jocuri. Robert Dumitru este un arbitru bun, de peste 1 an de zile are prestatii bune. Sa lase jocul cursiv, sa aiba o zi buna.Rapid nu are vreun lider pe teren, nimeni nu poate sa pretinda asta.

Daca domnul George Copos accepta conditiile lui Lazar, sansele sunt 100%... Barboianu a semnat cu Dinamo si o prelungire din vara a contractului. Daca va fi liber de contrat din vara, va ramane tot la Dinamo.Dinamo a avut atuul Victor Becali, care a contat mai mult decat orice", a spus Dinu Gheorghe la Sport.ro.

8.500 de bucureşteni s-au înscris pentru testarea gratuită pentru Covid-19
BRAT