Risto Radunovic accidentare fcsb FCSB Superliga

Veștile rele continuă la FCSB! Un titular s-a accidentat în Liga Națiunilor și va lipsi o lună 

FCSB ocupă locul 14 în Superligă după 11 etape, iar Nicolae Dică va trebui să forțeze accederea în playoff fără un jucător exponențial. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 20:06
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 20:07

Risto Radonovic (30 ani) a ieșit de pe teren în minutul 25 în meciul Muntenegrului cu Finlanda, 0-2. Fundașul stânga al FCSB-ului a acuzat dureri musculare și nu a mai putut continua partida. 

Radunovic, out o lună de la FCSB 

Potrivit gsp, Radunovic a suferit o leziune musculară, va absenta o lună din lotul lui Nicolae Dică (42 ani) și va rata partidele cu FC Argeș, Silkeborg, ambele meciuri, Petrolul Ploiești, UTA Arad, Sepsi OSK și Anderlecht.

Pentru postul de fundaș stânga, FCSB se poate baza pe Alexandru Pantea (19 ani), Radu Boboc (23 ani) și Sorin Șerban (22 ani). 

Radunovic, pierdere mare pentru FCSB 

„Ținând seama de cum stau ei în campionat, este o pierdere, pentru că Radunovic era un motor în echipă, un jucător de bază, un jucător care impulsiona jocul lui FCSB. Nu știu ce soluții vor găsi ei acolo. Nu văd cine poate… Poate Șerban, dar a mai jucat și nu i-a plăcut lui Gigi Becali. Nu știu cine va putea juca acolo la ei. E o problemă acolo, în momentul ăsta, la ei”, a declarat Dinu Gheorghe pentru Prosport. 

VIDEO Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena 

Modifică setările cookies