Ganea face un anunt perfect pentru rapidisti, dupa a doua victorie a sezonului: "Daniel Niculae semneaza in proportie de 99%"

Rapidul are un start greu de sezon. Cu o conducere administrativa noua, insa macinat in continuare de scandaluri, clubul din Giulesti spera sa se salveze de la retrogradare.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 22:31
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 22:52

Pentru asta, Ganea spune insa ca mai are nevoie de intariri si spera la aducerea a doi fotbalisti emblematici - Daniel Niculae si Cristi Sapunaru.

Rapidul a castigat meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, insa echipa se afla abia la a doua victorie de la revenirea in Liga I. Ionel Ganea spera insa ca va putea continua sirul succeselor. Acesta ar putea fi ajutat si de fostul UEFAntastic Daniel Niculae, care va semna cu formatia giulesteana in proportie de 99%.

"Sapunaru si Niculae se antreneaza cu noi. In proportie de 99% Daniel Niculae va semna cu Rapid", a spus Ionel Ganea.

De asemenea, antrenorul Rapidului a vorbit si despre situatia de la echipa, spunand ca lucrurile evolueaza in bine: "Am preluat echipa din mers, nu cunosteam toti jucatorii, erau multi tineri, a trebuit sa vad cat de bine rezista, cum se acomodeaza la antrenamente, cum joaca. Acum e cat de cat stabilitate in vestiar, am format un lot si asta s-a vazut", a continuat acesta.

"Din ce am auzit si din ce mi-au zis baietii, nu sunt platiti de 6 luni. E foarte greu sa vorbesc cu ei, sa-i motivez, sa-i fac sa se concentreze la fiecare meci. Ma intreaba <<Domn' profesor, stiti ceva? ne mai da si noua un salariu?", a incheiat Ganea.

Modifică setările cookies