VESTE mare pentru Gigi Becali! Cum ar putea iesi MULT mai devreme din inchisoare! Mesajul fara precedent:

Duminica 22 Septembrie 2013, 17:51

	VESTE mare pentru Gigi Becali! Cum ar putea iesi MULT mai devreme din inchisoare! Mesajul fara precedent:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Gigi Becali este de cateva luni la inchisoare si a cerut in mai multe randuri sa fie eliberat, fie si pentru o scurta perioada de timp.

Cum dorinta sa nu a fost ascultata pana acum, calugarii de la Muntele Athos vor sa-i dea o mana de ajutor. Ei i-au trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii cer gratierea celui care a facut mai multe acte de caritate la Muntele Sfant.

"Va scriem in favoarea unui frate al nostru intru credinta si neam, aflat acum in temnita, pe care il pomenim ca un nou ctitor si binefacator al asezamintelor monahale romanesti din Sfantul Munte Athos. Este vorba despre domnul George Becali. Gandim acest act al Domniei Voastre ca un gest patriotic care-i va aduce bucurie lui, familiei sale si miilor de romani care il apreciaza, stiind ca in libertate, domnul George Becali poate face, asa cum a dovedit-o si in trecut, mult bine romanilor si celor din jur (...)

Gestul gratierii, pe care nadajduim sa-l impliniti, va fi apreciat pozitiv de marea majoritate a romanilor, constituindu-se ca o dovada a justetii increderii pe care poporul roman v-a acordat-o in mod repetat de a-l reprezenta prin functia prezidentiala", suna scrisoarea trimisa presedintelui, informeaza RTV.

Citeste si:

Gigi Becali

Asociațiile de magistrați cer intervenția lui Iohannis după modificările aduse la Legile justiției
BRAT