Ioan Niculae Astra Liga 1

Veste importanta pentru Ioan Niculae: decizia care ii lasa in conturi 10 milioane € 

Ioan Niculae a divortat, dupa 31 de ani de casnicie

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 18:15
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 18:26

Divortul celui mai bogat roman - Ioan Niculae, care, potrivit clasamentului Forbes, ar detine o avere de 1,2 miliarde de dolari - de Domnita Niculae a fost pronuntat astazi de magistratii de la Judecatoria Sectorului 1.

"Admite cererea principala. Admite in parte cererea reconventionala. Dispune desfacerea casatoriei incheiata intre parti din culpa comuna a sotilor. Respinge restul pretentiilor din cererea reconventionala ca neintemeiate", se precizeaza in decizia luata de instanta.

Prin hotararea luata miercuri, magistratii au respins cererea Domnitei Niculae de a primi 10 milioane de euro din averea omului de afaceri.

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata. Cererea de divort a fost inaintata de omul de afaceri dupa aproximativ 31 de ani de casnicie.

Ioan Niculae este proprietarul grupului InterAgro si al clubului Astra Giurgiu, iar averea sa este estimata la circa 1,2 miliarde de dolari, potrivit topului Forbes pe 2014.

Conform aceluiasi clasament, Niculae ocupa pozitia 1.372 in topul miliardarilor lumii pentru 2014 realizat de Forbes, dintr-un total de 1.645 de persoane cu avere mai mare de un miliard de dolari

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies