Veste buna pentru Rapid! Mesajul lui Viorel Duru era asteptat de luni de zile de jucatorii din Giulesti! "Sunteti in Liga II, nu in a V-a! Care e conditia:

Seful Comisiei de Licentiere a dat in sfarsit o veste care aduce stabilitate la Rapid - Clubul nu mai risca sa pice in Liga a V-a, ci va juca mai mult ca sigur in Liga a II-a.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Iunie 2013, 17:53
Data actualizarii: Miercuri 05 Iunie 2013, 17:58

Duru a confirmat ca Rapid nu are nevoie de licenta pentru a juca in liga secunda, asa ca temerile ca vor retrograda in liga judeteana nu au baza reala.

"In momentul de fata Rapid este in Liga a II-a. Nu a primit licenta pentru Liga I si echipa a fost retrogradata in Liga a II-a, totul este clar din acest punct de vedere. Din ce stiu eu, doar Universitatea Cluj a facut memoriu la TAS in ceea ce priveste licenta, nu si Rapid.

In Liga a II-a nu are nevoie de licenta. Obligatia de a detine licenta in Liga a II-a s-a suspendat. Pentru a evolua in Liga a II-a Rapid, ca si toate celelalte cluburi, trebuie sa se inscrie la FRF pana cu 30 de zile inainte de inceperea competitiei. Asta ar insemna cam pana la 15 iulie, dar nu sunt sigur de aceasta data, trebuie sa verific.

Clubul Rapid poate solicita inscrierea in Liga a II-a sau poate refuza sa se inscrie, asta este decizia exlusiva a conducerii. Daca vor sa se inscrie in alta liga asta depinde de dansii. Dar acum Rapid se afla in Liga a II-a", a spus Viorel Duru, conform DigiSport.

Modifică setările cookies