Veste BOMBA pentru Becali! Ajutor nesperat pentru patronul Stelei! Cine incearca sa-l scoata de la inchisoare:

Marti 10 Septembrie 2013, 18:33

	Veste BOMBA pentru Becali! Ajutor nesperat pentru patronul Stelei! Cine incearca sa-l scoata de la inchisoare:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Gigi Becali primeste ajutor din partea lui Corneliu Vadim Tudor, care a cerut eliberarea patronului Stelei la Parlamentul European. Tudor motiveaza cererea sustinand ca dosarele in care a fost inculpat Becali sunt inventate de oameni care doresc sa ii ia clubul de fotbal.

"Multa lume il cunoaste pe colegul nostru George Becali mai mult in calitatea sa de patron al celebrei echipe de fotbal Steaua Bucuresti. Ei bine, acest om a fost arestat si condamnat in mod samavolnic in niste dosare inventate. De ce? Foarte simplu. Cineva a vrut sa pana mana in scop electoral pe echipa Steaua, echipa care in primavara acestui an a invins marile formatii Ajax Amsterdam si Chelsea Londra, iar acum joaca in grupele Champions League", a spus Corneliu Vadim Tudor, citat de Agerpres.

 "Iata unul dintre motivele pentru care justitia din Romania e oaia neagra a Europei. Trag un semnal de alarma si va rog sa va implicati in eliberarea fostului nostru coleg, care a ajutat multe biserici crestine si numerosi oameni saraci. El e tatal a trei adolescente si are o mama in varsta de 85 de ani. Tratamentul care i se aplica in inchisoare e subuman. Ce rusine!", a mai spus Vadim in interventia sa.

Pana atunci, Becali spera macar sa obtina transferul de la Jilava la inchisoarea de la Poarta Alba. Patronul Stelei sustine ca este supus unui regim "tortionar" la Jilava, pentru ca nu ii este permisa socializarea cu alti detinuti si este urmarit tot timpul de paznici pentru ca imagini cu el sa nu mai apara in presa.

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, numiți de Iohannis la Dezvoltare și Transporturi
BRAT