Becali, DISPERAT! Apel catre autoritati: "Scoteti-ma de aici!" Cum e tratat patronul Stelei la Jilava!

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 19:32
Becali, DISPERAT! Apel catre autoritati: "Scoteti-ma de aici!" Cum e tratat patronul Stelei la Jilava!

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Gigi Becali e disperat si face apel catre autoritati sa il mute cat mai rapid la inchisoarea Poarta Alba. Patronul Stelei este pazit tot timpul la Jilava si nu are voie sa comunice cu ceilalti detinuti dupa ce a fost filmat saptamanile trecute. Becali sustine ca este supus la un regim "tortionar" si cere transferul de urgenta.

"Gigi Becali face un apel prin mine catre Administratia Nationala a Penitenciarelor si solicita ca in mod grabnic sa se admita cererea lui de transfer de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba. Venirea pentru grefa a lui Gigi Becali este facuta intr-un mod separat fata de cum se opereaza cu ceilalti detinuti. Este adus pe langa perete, sa nu fie filmat, sa nu fie detectat sub nicio forma de vreun aparat telefonic. Acest mod de a fi tot timpul cu cineva in preajma lui este, citez: O tortionare psihica", a spus la Romania TV Daniel Ionascu, avocatul lui Gigi Becali.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT