Liga 1

Venirea lui Eugen Neagoe nu a fost suficienta! Jucatorii Astrei nu mai suporta si refuza sa se antreneze din cauza problemelor financiare

Astra are un patron potent financiar, dar banii tot nu ajung in conturile jucatorilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 15:22
Data actualizarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 16:07

Fotbalistii Astrei vor intra in a patra luna fara remuneratie, dar Ioan Niculae nu se grabaeste sa vina cu banii. Chiar daca a fost adus un antrenor nou dupa pleacarea lui Bogdan Andone, situatie financiara a rams la fel.

Miercuri, jucatorii Astrei nu au dorit sa se antreneze si au anuntat conducerea ca nor vor face acest lucru pana cand nu vor fi achitate cel putin doua salarii, potrivit DigiSport.

In momentul cand Bogdan Andone a plecat de la echipa, la sfarsitul lunii septembrie, situatia era la fel. Jucatorii aveau 3 salarii neprimite, unii dintre ei si mai multe. In acea zi, fotbalistii au anuntat ca fac greva, dar au intrat pe teren, dupa ce Dani Coman le-a promis ca banii vor intra la sfarsitul saptamanii. 

Elevilor lui Eugen Neagoe le-a fost comunicat inainte de meciul cu Hermannstadt din campionat, ca se va face luni plata unei sume importante din restante. Fotbalistii au dat totul pe teren, echipa a castigat cu 1-0, dar banii nu au intrat in conturi. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies