Liga 1

"Vedem cine va fi perdant in afacerea Nedelcu!" MM se bucura ca transferul a picat: "Valoarea lui e intre 300 si 500.000 de euro!"

Dragos Nedelcu a fost aproape de Steaua, insa s-a razgandit in ultima clipa. MM se bucura ca jucatorul n-a mai ajuns.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2017, 10:22
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2017, 10:33

Nedelcu e supraevaluat transmite MM, care considera ca doar jucatorul are de pierdut in acest moment. Usa lui Nedelcu este inchisa acum la Steaua, mai spune directorul sportiv, care anunta ca nu se poate repeta un caz Budescu, cel care a refuzat de cateva ori pana sa semneze cu Steaua.

"Vedem cine va fi perdant in afacerea Nedelcu, momentan nu stim, dar vom vedea traseul jucatorului. Subiectul este incheiat. A refuzat, foarte bine, e un jucator de perspectiva, urmeaza sa vedem daca va avea un traseu ascendent sau nu. Parerea mea ca om care nu se ocupa de transferuri este ca pretul era undeva intre 300.000 si 500.000 de euro. Asa ca nu pot sa spun ca sunt mahnit ca nu s-a materializat acest transfer. Budescu n-a venit in iarna pentru ca nu se considera pregatit pentru o provocare asa cum este cea ocazionata de un transfer la Steaua", a spus MM la plecarea Stelei spre Olanda. 

Modifică setările cookies