Varianta surpriza pentru banca Stelei! Dica a anuntat cine va fi antrenorul din acte

Varianta surpriza pentru banca Stelei! Dica a anuntat cine va fi antrenorul din acte

Cum Nicolae Dica nu poate fi principal pe banca Stelei, Gigi Becali cauta alta solutie.

Nicolae Dica va pregati Steaua in sezonul viitor, insa acesta nu potea fi antrenor principal. Nu are licenta pentru Liga 1, astfel ca Steaua este obligata sa aiba un tehnician cu licenta PRO alaturi de Dica pe banca.

"Marius Baciu mi-a trimis un mesaj, o sa-i propun sa vad daca vrea Dica" a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a facut insa o confuzie! Cel care ar urma sa fie antrenor in acte al Stelei va fi Viorel Tanase, si nu Baciu! Dica a dezvaluit acest lucru: "Il cunosc de mult timp si este cea mai buna solutie" a spus Dica la Digi Sport.

Viorel Tanase a antrenat Farul si Otelul Galati in trecut, fiind ultima data pe banca celor de la Cetate Deva.

"Am vorbit cu Nicolae, am fost putin surprins, e o propunere tentanta. si Nicolae fiind la inceput are nevoie de ajutor si mi-am oferit tot sprijinul. Cred in calitatile lui si de asta am acceptat. Am fost antrenor principal in liga a treia si contractul mi s-a incheiat. Maine vom avea discutii si vom pune totul la punct. Cand auzi Steaua...nu ma asteptam. In ultimii doi ani am antrenat la liga a treia si nu ma asteptam la asemenea propunere. Ca jucator am avut oportunitatea de a ajunge la Steaua, dupa ce am jucat un an la Dinamo, am avut discutii de a trece in Ghencea, dar nu s-a materializat, desi mi-as fi dorit. Plec la lupta cu incredere si cu un mare entuziasm", a declarat Tanase la Digisport.


Dica apreciaza ca Viorel Tanase este omul potrivit pentru a-l ajuta la FCSB. "Pe Vio il stiu de foarte mult timp. M-am gandit la el, ii stiu caracterul si cred ca ma poate ajuta foarte mult. Din discutiile pe care le-am avut cred ca e omul potrivit", a spus Dica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies