Varianta surpriza de antrenor la Astra! Cine ar putea veni in locul lui Sumudica, dupa suspendarea de 6 luni
Duminica 06 Martie 2016, 08:00

Varianta surpriza de antrenor la Astra! Cine ar putea veni in locul lui Sumudica, dupa suspendarea de 6 luni

Contra poate veni la Astra daca Sumudica nu scapa de suspendare, marti, la recurs. Pe Contra l-a chemat si Mutu la Tg Mures.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

"As vrea sa antrenez in Spania" - spune Contra, care ii poate lua totusi locul lui Sumudica la Astra.

"Nu stiu daca e normal lucrul asta sa fie suspendat sau nu e normal. Astra poate sa piarda titlul si cu Sumudica antrenor", spune Cosmin Contra.
 
Cu Petrolul, ultima echipa pe care a antrenat-o in Romania, Contra a castigat Cupa in 2013. Mutu l-a chemat pe Contra la Mures sa se bata pentru cupa si campionat.

"Adi are personalitate suficienta ca sa fie antrenor. Am fost in discutii si cu Timisoara si cu Targu Mures", spune Cosmin Contra.1 comentarii
  • 6 2016
    bucuresteanul Unde este suspendarea daca acest """mascarici cu izmenele in vine si cu aia mica""" sta in tribuna ????? O mascarada tipic romaneasca , daca eram in alta tara oare cum ar fi reactionat federatia respectiva ??? Totul este un circ ieftin , un praf in ochii fraierilor care dau bani pe bilete la penibilitatea ""spectacolului "" de pe aratura cu urme de iarba. Fraierii suntem noi cei care platim iar eu unul am hotarat sa dau o alta destinatie banilor munciti de catre mine in mod cinstit. Oi , ciori , caini , lupi ...""ferma animalelor""...
Iohannis: "O voi întreba vineri pe doamna Dăncilă cu ce ocazie a plecat în Israel fără să sufle o vorbă"
BRAT