Varianta BOMBA pentru Stanciu: se poate intoarce in Liga 1, dar nu la Steaua! Ar deveni cel mai bine platit jucator din campionat

Varianta BOMBA pentru Stanciu: se poate intoarce in Liga 1, dar nu la Steaua! Ar deveni cel mai bine platit jucator din campionat

Nicolae Stanciu are sanse minime de a mai continua la Anderlecht din a doua parte a sezonului.

Ajuns rezerva meci de meci dupa venirea noului antrenor, Vanhaezebrouck, Nicolae Stanciu vrea sa plece in iarna iar o varianta noua vine din Liga 1. Conform Fanatik, cei de la CFR Cluj vor sa-l imprumute pe Stanciu si sa plateasca o parte din salariul lui!

CFR Cluj este dispusa sa achite 400.000 de euro din salariu lui Stanciu, adica jumatate din cat castiga la Anderlecht. Situatia lui Stanciu ramane una incerta iar impresarul jucatorului, Ana Maria Prodan, a anuntat ca merge in Belgia pentru a clarifica situatia internationalului roman.

"Nu exista niciun contact cu aceste cluburi. Vreau sa discut mai intai cu antrenorul Vanhaezebrouck. Vrem sa stim daca Anderlecht mai are nevoie sau nu de Stanciu. Vrem sa continuam sa lucram aici, dar poate ca va trebui sa gasim si o alta solutie", a declarat Ana Maria Prodan pentru presa din Belgia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies