Liga 1

Cristescu si Copos au semnat un precontract: "Copos nu mai are cum sa dea inapoi!" La ce suma s-au inteles si cand se finalizeaza cedarea Rapidului:

Nicolae Cristescu si George Copos au semnat un precontract

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2013, 21:52
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2013, 21:59

UPDATE: George Copos a semnat un precontract cu Nicolae Cristescu pentru vanzarea clubului Rapid.

"Copos nu mai are cum sa dea inapoi, nu mai e nimic de negociat. In doua zile se definitiveaza tranzactia, singurul lucru care mai este de facut e redactarea de catre avocati a contractului de vanzare-cumparare.", a anuntat Cristescu.

Suma la care s-au inteles cei doi este de 3 milioane de euro. Datoriile mai vechi ale clubului vor fi suportate de Copos.


"La 18.30 ne intalnim cu domnul Copos si sper sa inteleaga ca nu mai are incotro si trebuie sa dea Rapidul. In proportie de 99 la suta i-am aceptat toate conditiile pe care le-a pus."

"Sunt insa unele sume care au aparut in afara celei asupra careia ne-am pus de acord (n.r. - 2,2 milioane de euro). Chiar ieri au aparut 3,5 milioane de euro cu care nu suntem de acord. Probabil ca vrea sa preluam noi si aceste datorii, dar sunt ale lui. Azi am vorbit si mi-a zis ca nu stia de ele si ca se va consulta cu avocatii si contabilii, iar dupa aceea va incerca sa gaseasca o solutie. Sper sa gaseasca pentru ca azi sau maine sa semnam contractul."

"Criza de timp nu este, pentru ca daca vom juca in liga a doua competitia incepe in 7 septembrie, dar cu toate acestea eu imi doresc sa se termine cat mai repede aceasta telenovela. Cred ca domnul Copos e constient ca echipa se va desfiinta daca nu o vinde, pentru ca alta solutie nu exista."

"El este totusi un rapidist si e de apreciat pentru ce a facut in ultimii 20 de ani, timp in care s-au castigat foarte multe trofee. Chiar va fi invitatul nostru in Giulesti si va primi patru invitatii permenante la meciurile Rapidului", a declarat Cristescu.

In ceea ce priveste lotul Rapidului, Cristescu afirma ca in proportie de 90 la suta vor ramane aceiasi jucatori: "Raman 90 la suta dintre jucatori, am renegociat contractele cu ei, deci practic va fi aceeasi echipa, cu cateva exceptii".

Sursa: Mediafax


Modifică setările cookies