"Vana, potenta! Pregatire mult superioara!" Cum il lauda Sumudica pe Neubert dupa ce i-a vazut pe stelisti la nationala

Marius Sumudica Astra Giurgiu Echipa Nationala Steaua Thomas Neubert Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2016, 08:52
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2016, 08:53

Marius Sumudica a fost impresionat de forma fizica a jucatorilor Stelei convocati la echipa nationala pentru meciurile cu Lituania si Spania.

Antrenorul Astrei a declarat ca cei trei au fost peste restul colegilor din nationala cel putin la capitolul fizic.

Adi Popa a fost laudat si de catre presa din Spania pentru actiunile sale in banda dreapta, pentru ca Stanciu sa fie considerat omul meciului de la Cluj.

Singurele emotii sunt in privinta lui Mihai Pintilii. Mijlocasul Stelei a suferit o accidentare pe finalul meciului.

Sumudica de la Astra il lauda pe Neubert, preparatorul fizic al Stelei, pentru modul in care a reusit sa-i aduca pe jucatori la capacitate maxima.

”In momentul in care intri pe teren, chiar daca iti impui asa sa nu respecti foarte mult adversarul, valoarea jucatorilor isi da un anumit respect. Din acest punct de vedere ii felicit pe cei care au intrat pe teren si au dat dovada unui curaj, dar si a unei pregatiri fizice foarte bune."

"Imi aduc aminte la Popa, in dreapta cu mingea la picior si Jordi Alba nu-l putea prinde fara minge. N-am vazut in viata mea asa vana! Si Nicusor Stanciu, la fel. Vana in picioare, potenta."

"Pintilii, la fel la mijlocul terenului, cred ca a facut vreo 10-12 faulturi, dar se simtea foarte bine. Cei trei jucatori de la Steaua pe mine m-au impresionat. Inca o data acest preparator fizic de la Steaua a demonstrat ca are o cheie foarte buna, de-i pregateste atat de bine. Cei trei au dat dovada unei pregatiri mult superioara fata de ceilalti jucatori”, a declarat Sumudica la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!