Steaua FCSB Gigi Becali Valeriu Argaseala Superliga

"Vali, ia da-mi si mie volumul ala de poezii". Becali s-a transformat in critic literar, Argaseala a explicat cum a ajuns sa scrie :)

Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, scrie in timpul liber poezii. Acesta spune ca este modul sau de a se relaxa si deconecta de la problemele cotidiene. El a recunoscut ca patronul Becali i-a citit si el poeziile.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Ianuarie 2018, 10:28
Data actualizarii: Luni 08 Ianuarie 2018, 10:35

Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, a fost premiat de AFAN, dupa ce a fost votat drept "cel mai bun conducator de club". Dupa ce si-a ridicat premiul, el a vorbit despre Steaua si planurile pentru 2018, dar si despre pasiunile sale.

"Aceste premii au venit ca urmare a votului fotbalistilor si a oamenilor de fotbal, ceea ce inseamna ca au votat cunoscatorii si sunt cu atat mai valoroase.

Steaua nu-si va schimba optiunile pentru 2018. Trebuie sa imbracam performanta in titlu si trebuie sa imbracam performanta si in Europa. Trebuie sa facem ca acest campionat sa creasca in competitivitate.

Pana la dubla cu Lazio avem partea cea mai grea a pregatirii de iarna, care va fi facuta si in ideea acelor meciuri.

Vor fi doua partide pe care le vom trata cu maxima seriozitate, dar in aceeasi masura trebuie sa ne gandim ca pregatirea acelei duble trebuie sa inceapa cu primul meci, cel cu Gaz Metan.

Cred ca sansele la meciul cu Lazio sunt 50%-50%. Cu o pregatire foarte buna, cred ca nu vom fi tratati ca o echipa cu sansa a doua",
a spus Argaseala.

"Eu nu am lansat niciun volum de poezii. Eu am o relatie destul de frumoasa cu niste oameni din zona teatrului si a culturii, iar la o intalnire prieteneasca am facut cateva poezii. Ei m-au indemnat sa scriu mai departe, am facut-o si apoi le-am trimis unei edituri. Oamenii de acolo s-au aratat incantati ca am putut sa fac asta. Eu nu am pretentia ca am scris pentru altcineva, am luat-o doar ca pe un mod de a ma relaxa.

Daca cineva va considera ca as putea lansa un volum de poezii, poate voi face asta.

Patronul a citit si el ceva, i-a placut.

Fiecare poezie are o poveste, pentru mine au semnificatii deosebite. Cred ca a scrie ceva, nu neaparat poezie, si a da oamenilor sa citeasca si sa se regaseasca in textul respectiv este extrem de frumos", a adaugat el.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!