Valeriu Iftime îi închide ușa în nas lui Gigi Becali: „Nu e de vânzare!” Ce se întâmplă cu vedeta Botoșaniului

Valeriu Iftimie FC Botosani Gigi Becali Superliga Valeriu Iftime
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 12 Iulie 2023, 14:06
Data actualizarii: Miercuri 12 Iulie 2023, 14:20

Valeriu Iftime (63 de ani), finanțatorul echipei FC Botoșani, a dezvăluit că în momentul de față niciun jucător de la clubul său nu este transferabil.

Conducătorul clubului din Moldova a dezvăluit că în perioada următoarea va avea loc o ședință cu întregul staff tehnic al echipei pentru a bate în cuie lotul.

FCSB este în căutarea unui atacant și a unui fundaș, însă Valeriu Iftime a dezvăluit că în acest moment sunt șanse mici ca Gigi Becali să găsească o soluție la FC Botoșani, deoarece jucătorii săi nu sunt, în momentul de față, de vânzare.

„Având în vedere că am refăcut echipa managerială și ne-am repoziționat pe partea de scouting, eu sper la ce făceam în 2019, adică o echipă spectaculoasă. Acum, dacă o să fim în play-off sau nu, nu prea contează.

Important este să pot juca fotbal, să am fotbaliști care joacă fotbal, care să poată fi relansați, vânduți ca să fie și bugetul mai bun.

La ce am în momentul ăsta, am vorbit cu Mihai Ciobanu și cu Marius Croitoru, lucrurile sunt ok. Voi avea o ședință ca să văd configurația finală.

Mailat nu se antrenează din cauza unei accidentări

Eu nu am multe comentarii pentru că nu sunt mare specialist în fotbal, dar la cum îmi povestește staff-ul, este ok.

Oferte nu am acum, pentru că, de exemplu, Sebi Mailat a avut o durere la genunchi, care l-a ținut un pic departe de teren. Am înțeles că nici pregătire nu face acum. Despre Dican, n-am nicio emoție că nu va avea ofertă bună.

Despre fundașii mei centrali, unul dintre ei, Mutombo, nu poate fi vorba de a ceda vreunul, decât, știți cum e, vorba filmului 'Nașul': 'Doar dacă e o fată de nerefuzat'.

În momentul ăsta, tot ce am în lot, este pentru noi și pentru a construi o echipă cu valențe competitive”, a spus Valeriu Iftime, potrivit iAMSport.

Răzvan Began (26 de ani / portar / România / Sepsi OSK / liber de contract) și Raman Chibsah (30 de ani / mijlocaș central / Ghana / Ionikos Nikeas / liber de contract) sunt jucătorii care au semnat cu FC Botoșani în această vară.

De altfel, la echipa moldavă au mai revenit după împrumuturi Martin Remacle (26 de ani / mijlocaș central / Belgia / FC "U" Cluj), Adi Chică-Roșă (24 de ani / atacant / România / FC Brașoc-SR), Andrei Ureche (24 de ani / portar / România / FC Brașov-SR), Adrian Moescu (22 de ani / fundaș central / România / Ceahlăul Piatra Neamț), Bogdan Filip (23 de ani / mijlocaș central / România / Foresta Suceava).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!