Gica Popescu Liga 1

"Va multumesc!" Mesajul emotionant al lui Gica Popescu din inchisoare pentru fostii sai colegi din Generatia de Aur 

Gica Popescu a trimis o scrisoare emotionanta, din inchisoare, catre fostii sai colegi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 18:36
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 18:36

Acesta le-a multumit fostilor sai colegi si prietenilor din lumea fotbalului care au fost alaturi de el in cele mai grele momente, la inmormantarea tatalui fostului capitan al nationalei Romaniei.

"Doresc ca, pe aceasta cale, sa va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine si de familia mea la mijlocul saptamanii trecute. Doresc sa le multumesc tuturor celor care au fost langa mine la Calafat, cat si celor care s-au gandit la mine si la familia mea. Vreau sa le multumesc prietenilor care m-au sustinut intr-o situatie extrem de grea, fostilor mei colegi, celor care fac parte din marea familie a sportului."

"Multumirile mele mass-mediei pentru intelegere si decenta, in mod special reporterilor si cameramanilor aflati la Calafat care au inteles ca situatia in care sunt nu imi permite sa fac declaratii si comentarii. Va multumesc pentru respectul pe care mi l-ati aratat inca o data", a transmis Gheorghe Popescu.

Tatal lui Gica Popescu a fost inmormantat joi in cimitirul central din Calafat, in prezenta a peste 800 de persoane, la funeralii fiind prezenti zeci de fosti fotbalisti, intre care Hagi, Stelea, Belodedici, Dan Petrescu, Rodion Camataru.

Modifică setările cookies