Gica Popescu Liga 1

Gica Popescu merge la inmormantarea tatalui sau! Comunicat trimis de sotia sa inainte de eliberare!

Gica Popescu isi va inmormanta tatal maine dimineata la Calafat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014, 16:51
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2014, 16:51

Gica Popescu poate parasi Penitenciarul Rahova, pentru a merge la inmormantarea tatalui sau, dupa ce comisia de la unitatea de detentie i-a admis cererea si i-a acordat o permisie de 24 de ore, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, surse apropiate familiei fostului fotbalist.

Potrivit surselor citate, cel mai probabil, Gica Popescu va parasi Penitenciarul Rahova joi dimineata.

Reprezentantii Penitenciarului Rahova au spus ca nu pot da informatii despre permisia lui Gheorghe Popescu, intrucat acesta a solicitat ca jurnalistii sa nu fie informati cu privire la situatia sa actuala.

Cererea lui Gica Popescu a fost analizata de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepsei de la Penitenciarul Rahova.

Gica Popescu va merge la Calafat, judetul Dolj, pentru inmormantarea tatalui sau. El este obligat sa se prezinte, imediat cum ajunge, la sectia de politie, pentru a anunta ca se afla in oras.

Potrivit Legii 254/2013, permisiunea de iesire din penitenciar poate fi acordata pentru participarea persoanei condamnate la inhumarea sotului sau sotiei, unui copil, parinte, frate sau sora ori bunic sau bunica. In acest caz, permisiunea de iesire din penitenciar poate fi acordata pe o durata de cel mult cinci zile.

"Solicitarea pentru iesirea din penitenciar va fi insotita de precizarea, de catre detinut, a locului unde urmeaza sa se deplaseze, a itinerarului urmat, precum si a mijloacelor financiare de care dispune pe durata permisiunii de iesire din penitenciar", prevede Legea 254.

Constantin Popescu, tatal lui Gica Popescu, a murit marti dimineata, in urma unui infarct. Tatal lui Gica Popescu avea 71 de ani si locuia la Calafat.

Inmormantarea lui Constantin Popescu va avea loc joi, in cimitirul central din Calafat.

"TRECEM DIN NOU PRINTR-UN MOMENT EXTREM DE GREU!"

Luminita si Gica Popescu au transmis, marti, un scurt comunicat agentiei Mediafax, in care cer reprezentantilor mass-media "sa dea dovada de întelegere" si sa le acorde "linistea si decenta cuvenite", dupa decesul lui Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist.


"Dupa cum ati aflat, familia noastra trece, din nou, printr-un moment extrem de greu. Speram ca si de aceasta data reprezentantii mass-media sa dea dovada de intelegere in ceea ce ne priveste si sa ne acorde linistea si decenta cuvenite acestei situatii. Va multumim pentru întelegere, Luminita si Gica Popescu", se arata in comunicat.

Modifică setările cookies