Rapid Adrian Mutu Victor Angelescu Superliga

EXCLUSIV Va mai antrena vreodată Adi Mutu la Rapid? Cum a răspuns Victor Angelescu

Adrian Mutu (44 de ani) a antrenat la Rapid în perioada martie 2022 - iulie 2023. Tehnicianul i-a părăsit pe giuleșteni chiar înainte de startul acestui sezon.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 11:10
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 11:09
Mutu, care mai avea contract cu Rapid până în 2025, a făcut pregătirea de vară cu formația giuleșteană, însă cu câteva zile înainte de startul noului sezon a primit o ofertă de la Neftchi Baku, iar azerii au fost de acord să îi plătească clauza de reziliere.

Victor Angelescu: "Mutu are ușa deschisă la Rapid, dar acum suntem alături de Bergodi"

În locul lui Mutu, Rapid s-a reorientat rapid și l-a adus pe Cristiano Bergodi. Victor Angelescu spune că Adrian Mutu ar putea reveni pe banca echipei la un moment dat, însă nu mai devreme de 2025, când expiră înțelegere actualui tehnician.

"Și cu Adi Mutu, și cu Cristiano Bergodi au fost alegerile noastre 100%. De la început am avut încredere în ei foarte mare. Cu Adi Mutu noi voiam să continuăm, era de un an și jumătate și am fi vrut să continuăm. Relația cu el e foarte bună, chiar am vorbit și cu el acum o săptămână sau două. Îi urez succes. Am rămas în relații foarte bune cu Adi și sper să demonstreze și la Neftchi.

Normal că are ușa deschisă. Ne-am despărțit amiabil și suntem prieteni. Nu numai eu, ci și Dan Șucu și Nico. Am rămas în relații foarte bune, cine știe? Dar în momentul de față, așa cum Adi Mutu a beneficiat de girul conducerii, așa beneficiază și Cristiano Bergodi. Vom fi alături de el. Are contract pe doi și sper ca pe aceasta să-l ducem la bun sfârșit", a spus Victor Angelescu, într-un interviu pentru PRO TV și Sport.ro.

Instalat la Neftchi Baku în vară, Adrian Mutu a fost eliminat în turul 3 din Conference League după 2-5, la general, contra lui Beșiktaș, iar în campionat ocupă locul 5, cu 15 puncte acumulate în primele 10 runde, la cinci lungimi în spatele liderului Zira.

VIDEO Victor Angelescu, despre transferul lui Marius Ștefănescu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!