"Va deranjeaza cand se spune despre Ianis ca n-ar fi primit asa multa atentie daca n-ar fi fost fiul dumneavoastra?" Raspunsul neasteptat al lui Hagi

Gica Hagi s-a suparat la conferinta de presa de dupa meciul cu CFR.

Un jurnalist din Cluj l-a iritat cu o intrebare despre Ianis: "Va deranjeaza cand se spune despre Ianis ca n-ar fi primit asa multa atentie daca n-ar fi fost fiul dumneavoastra?" Hagi i-a recomandat ziaristului sa verifice indicatorii de performanta ai mijlocasului ofensiv.

"Alta intrebare! Alta intrebare! Te las pe tine sa dai raspunsul. Iti trimit cifrele, daca vrei. Nu te-ai uitat? Inainte sa pui o intrebare, sa vezi cifrele! Cum sa ma simt cand imi pui o intrebare ca asta? N-ai citit cifrele lui Ianis? E o intrebare la care numai tu poti sa gasesti raspunsul. Du-te acasa si reflecteaza la ce intrebare ai bagat. Inainte sa pui o intrebare, trebuie sa citesti niste cifre. Daca intrebarea e proasta, vine si raspunsul prost, negativ. Nu poti sa te prezinti fara sa stii despre ce vorbesti. Intrebare proasta, raspunsul la fel, judecati-l voi. ", a spus Hagi la conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Starea de urgență va fi prelungită în România. Iohannis: "Nu suntem încă la vârful epidemiei"
BRAT