Aly Abeid ilie poenaru Mauritania UTA Arad Valenciennes Superliga

OFICIAL UTA și-a adus fundaș stânga de națională! ”Vine dintr-un campionat foarte greu, unde a jucat constant”

Aly Abeid are 24 de ani, este om de bază în reprezentativa Mauritaniei și a mai evoluat la Levante, Alcorcon și Valenciennes.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 11:54
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 11:57

UTA Arad a anunțat miercuri transferul internaționalului din Mauritania Aly Abeid, fundaș stânga în vârstă de 24 de ani.

”Aly Abeid este un fotbalist din Mauritania, națională pentru care a evoluat în 42 de meciuri și a marcat 2 goluri. 

Apărătorul de picior stâng a început fotbalul la ASAC Concorde în țara natală înainte de a semna cu spaniolii de la Levante. 

A urmat un împrumut la Alcorcon, iar apoi s-a transferat la Valenciennes, în Franța. În sezonul recent încheiat a adunat 14 jocuri, între care 10 ca titular, în Liga 2 franceză”, a scris UTA pe site-ul ofical.

Antrenorul Ilie Poenaru: ”Am încheiat transferurile în compartimentul defensiv”

Arădenii au oferit și o declarație a antrenorului Ilie Poenaru:

“Odată cu venirea lui Aly am încheiat transferurile în compartimentul defensiv. Mi-am dorit să avem o apărare echilibrată, să avem concurență pe posturi, iar prin transferul lui Aly am rezolvat și flancul stâng. 

Este un jucător pe care l-am analizat foarte bine și care se pliază pe principiile și concepția noastră. Aly vine dintr-un campionat foarte greu, unde a jucat constant în ultimii doi ani și jumătate, la un club bun care a activat și in prima ligă franceză. 

Ne bucurăm că a acceptat să vină alături de noi în dauna altor oferte mult mai atrăgătoare, dar l-am convins cu proiectul nostru și ceea ce vrem să facem la Arad. Și nu în ultimul rând, a fost încântat de atmosfera pe care publicul arădean o creează la fiecare meci!”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!