'US 24', dar banii nu VIN! "Astea sunt pentru suporteri, eu vreau BANII din Europa, banutii ma intereseaza!" Stelistii iau un munte de euro pentru titlu, cu o conditie:

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Mai 2013, 09:33

	'US 24', dar banii nu VIN! "Astea sunt pentru suporteri, eu vreau BANII din Europa, banutii ma intereseaza!" Stelistii iau un munte de euro pentru titlu, cu o conditie:

►"Bataia Maxima" cu Morosanu, Atodiresei, Ciobanu si Benny, sambata 22:00 IN DIRECT de la Craiova, la Sport.ro si Voyo.ro!

Steaua este campioana din Liga 1, dupa ce mai multe sezoane la rand a ratat obiectivul. A fost nevoie ca Reghe si stafful sau, impreuna cu unii dintre cei mai buni jucatori din tara sa faca 'minunea'. Nu chiar asa de mare a fost uimirea rivalilor din campionat, mai ales ca ros-albastrii au distrus campionatul cu multe etape inainte de final.

Chiar si asa, Becali nu premiaza performanta de a lua un nou campionat. El vrea sa dea bani pentru cel mai tare obiectiv - grupele Ligii Campionilor.

"Ce prima de titlu sa le dau? Pai, ce, ma intereseaza pe mine ca e titul 24, 25 sau 26? Astea sunt pentru suporteri. Pe mine ma intereseaza banii din Europa, sa ajunga la mine in buzunar. Aaaa, daca se califica in grupele Champions League, atunci fiecare jucator va primi cate 100.000 de euro", a spus patronul Stelei la DigiSport.

Bine de stiut ca Steaua are sanse mari sa intre in grupe. Si asta pentru ca e cap de serie din tururile preliminare si in play-off. Prima intalniare din preliminarii - turul 2 - ii poate scoate in cale mai multe adversare, insa destul de slabe. VEZI AICI

Comparativ, jucatorii care au triumfat in anii trecuti in campionat, au mers direct in grupele Ligii, fara a mai juca in preliminarii. Motivul a fost coeficientul de tara, care ne permitea sa avea o echipa direct in CL.

Iata care au primele de titul in anii precedenti, bani incasati de fiecare dintre jucatorii campioni, conform Gazetei Sporturilor:

2009 - Urziceni - 100.000
2010 - CFR - 50.000
2011 - Otelul - 100.000
2012 - CFR - 50.000

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies