Unul l-a facut "prost", celalalt a zis ca-i "breloc", dar nu s-au jignit! :) De la golul marcat in Liga la sutul din AnomaLiga, acelasi strigat de lupta: "Du-te, Dica, du-te!"

Autor: Sport.ro
Luni 28 Septembrie 2015, 08:24

	Unul l-a facut "prost", celalalt a zis ca-i "breloc", dar nu s-au jignit! :) De la golul marcat in Liga la sutul din AnomaLiga, acelasi strigat de lupta: "Du-te, Dica, du-te!"

Nicolae Dica a devenit portavocea celor doi antrenori de pe banca Stelei, Dumitru Dumitriu si Mirel Radoi.

Nicolae Dica a fost personaj principal aseara intr-un nou episod din serialul "AnomaLiga I", un thriller cu accente comice, care are toate sansele sa se intinda pe ani mai multi decat Tanar si Nelinistit.

Secundul cu microfon al Stelei s-a avantat intr-o serie de declaratii acide ce l-au facut pe Gabi Balint sa zambeasca la final: "A vrut el sa para dur, dar nu prea i-a iesit."

Dupa victoria cu Voluntari, Dica a insistat "sa faca o aroganta" la adresa lui Sumudica, iar vorbele sale au lasat impresia unui discurs programat, semn ca au fost mai multe voci care i-au strigat in jur "Du-te, Dica, du-te!"

Scapat singur cu reporterul de la Digi, Dica s-a dus hotarat sa dea un sut de "Champions".

"As vrea sa ii multumesc antrenorului de la Astra, am un mare respect. El a recunoscut acum 2 zile ca este prost, cand a zis proverbul acela, "Calul moare de drum lung si prostul de grija altuia". El la orice interviu vorbeste despre noi. Am un mare respect pentru el ca a recunoscut ca este prost. Se lauda cu calificarile Astrei in Europa, el nu a reusit o performanta, Isaila a dus echipa in grupe, aia era performanta. Cand mai castiga trofee stau de vorba cu ei, nu 3 intr-un sezon, macar unul."

Cu vorbele inecate in entuziasmul momentului, Dica si-a continuat atacurile: "Trebuie sa-i raspund si lui Ionut Popa (62 de ani). Cand vine prin Pitesti sa vina sa ii arat o medalie de campion, ca nu a castigat niciodata un trofeu."

In urma cu zece ani, Nicolae Dica a marcat ca un erou in singura victorie a Stelei in grupele Champions League, purtat pe aripi de glorie de un slogan memorabil. Sutul de aseara a venit dupa o victorie cu Voluntari, obtinuta in fata unui stadion cu 48.000 de scaune goale, care au uitat deja de perioada in care Dica si Radoi vorbeau prin fotbal intr-un limbaj ceva mai UEFAntastic decat acum.

"Dica e un bagator de seama. Daca m-a facut prost, asta e parerea lui, a fost un fotbalist mare, il respect ca fotbalist dar ca antrenor e doar un breloc." - Marius Sumudica.
Biletele pentru transportul în comun în București se scumpesc de duminică. Ce preț vor avea
BRAT
Modifică setările cookies