Superliga

Scenariu incredibil! Solutia gasita de Radoi ca sa fenteze scoala de antrenori! Cum poate deveni principal la Steaua

Mirel Radoi e hotarat sa intre in "legalitate" cu postul de antrenor la Steaua. Regulamentele FRF nu permit insa inscrierea la scoala de antrenori fara diploma de BAC.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Septembrie 2015, 08:00
Data actualizarii: Luni 28 Septembrie 2015, 08:16

Radoi e hotarat sa faca in aceasta toamna primul pas pentru dobandirea licentei Pro, dar pentru ca regulamentele FRF ii interzic inscrierea la scoala fara diploma de BAC, antrenorul "sub acoperire" de pe banca Stelei vrea sa fenteze pe flancuri.

Beneficiind de complicitatea sefului scolii de antrenori din Romania, Mirel Radoi vrea sa se inscrie la scoala federatiei din Republica Moldova, scrie Libertatea.

Conform sursei citate, Dan Apolzan a purtat deja o corespondenta cu federalii de la Chisinau, iar Mirel Radoi are toate sansele sa se inscrie la cursuri chiar de saptamana viitoare. Solutia nu este intamplatoare. Moldovenii nu cer diploma de BAC pentru dosarul de inscriere.

Scenariul a fost gandit si pus la punct de Mirel Radoi si seful scolii de antrenori din Romania. Libertatea mai scrie ca Radoi intentioneaza sa inceapa scoala la Chisinau, apoi, dupa ce va lua Bacalaureatul, sa obtina transferul in Romania.

Un rol important in tot acest plan il are si tatal fundasului Catalin Carp, care ocupa o functie in federatia de fotbal a Republicii Moldova.

Modifică setările cookies