Antrenorul Voluntariului, declaratie ciudata dupa ce a luat bataie: "Imi place echipa Stelei, o sa ia campionatul. Isi revin acum dupa criza"

Antrenorul Voluntariului, declaratie ciudata dupa ce a luat bataie: "Imi place echipa Stelei, o sa ia campionatul. Isi revin acum dupa criza"

Steaua 3-1 Voluntari. Steaua s-a impus fara probleme dupa ce a condus cu 3-0.

Voluntari nu are nicio victorie in campionat insa noul antrenor al acestora nu a fost foarte afectat de infrangerea de pe National Arena. Mircea Radulescu a declarat dupa meci ca ii place echipa Stelei si ca e sigur ca va lua campionatul. Mai mult, Steaua isi revine dupa criza, la acesta revenire contribuind si Voluntari, echipa care a jucat foarte slab pe National Arena.

"Steaua a avut jucatori mai buni si mai pregatiti. Au fost si peripetii in meciul asta, au fost si penalty-uri. Situatia noastra, a volutarilor, e putin confuza. Am inceput cu niste jucatori dar unii nu sunt pregatiti. Sunt convins ca Steaua o sa ia titlul in campionatul asta. Au jucatori valorosi, isi revin dupa perioada de criza, mie imi place echipa. Asteptam sa spargem ghinionul asta si sunt sigur ca vom arata altfel.", a spus Mircea Radulescu dupa meci.

Steaua a revenit pe podium dupa acest meci, fiind pe locul 3 la doar 2 puncte de liderul Astra, in timp ce Voluntari e pe penultimul loc, peste Petrolul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Managerul Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru nevaccinați: ”Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață?”
BRAT
Modifică setările cookies