Unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai ultimului deceniu in Giulesti, aproape de revenire! Coman - "Vama", in conducere

Unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai ultimului deceniu in Giulesti, aproape de revenire! Coman - "Vama", in conducere

►Aflati intr-o situatie dramatica in Liga I, cu doar 10 puncte acumulate in 14 meciuri, rapidistii continua sa spere. Acestia se bazeaza si pe venirea lui Dinu Gheorghe in conducere, un om de fotbal abil, capabil sa repuna clubul pe roate
►"Vama" ar putea veni alaturi de unul dintre simbolurile Giulestiului - Dani Coman (35 de ani)

Chiar daca nu au oficializat inca numirea lui Dinu Gheorghe in functia de presedinte al Rapidului, giulestenii pot da o dubla lovitura in ceea ce priveste revenirea unui simbol al formatiei visinii.

Ajuns la 35 de ani, Dani Coman, unul dintre cei mai apreciati jucatori ai ultimului deceniu in Giulesti, este decis sa agate ghetele in cui si sa participe la reorganizarea si salvarea clubului, noteaza Digisport.

Potrivit sursei citate, portarul ar urma sa devina director sportiv in cadrul clubului din Grant.

Fost jucator al Rapidului in mai multe randuri, Dani Coman a castigat doua Cupe ale Romaniei (2006 si 2007) si o Supercupa (2007) cu echipa giulesteana. Acesta este dorit de Dinu Gheorghe si Valerii Moraru si pentru ca ar putea ajuta cu punerea la dispozitie a unei baze importante de jucatori.

Dani Coman are o scoala de fotbal la Pitesti, scoala care cuprinde peste 250 de copii. Scoala de Fotbal Dani Coman are in acest moment 11 grupe de juniori, 40 de fotbalisti fiind imprumutati la echipe din primele trei ligi din Romania.

Portarul de 35 de ani se afla inca sub contract cu Astra Giurgiu, insa este rezerva lui Silviu Lung Junior. Acesta va trebui, insa, sa-si rezolve problemele cu formatia giurgiuveana.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies