Unul dintre cei mai cunoscuti presedinti din istoria fotbalului a venit in Romania dupa Rotariu: "Sper sa plece de la Dinamo"

Viitorul lui Rotariu la Dinamo este tot mai incert. Jucatorul ar putea pleca in aceasta vara. Unul dintre cei mai cunoscuti oameni din fotbal a venit dupa el in tara.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iunie 2014, 08:18
Data actualizarii: Vineri 20 Iunie 2014, 08:25

Luciano Moggi a sosit joi in Romania si s-a intalnit cu Ana Maria Prodan pentru a discuta viitorul lui Dorin Rotariu, unul dintre cei mai talentati pusti ai lui Dinamo si din Liga I.

Agentul lui Dorin Rotariu a declarat pentru Sport ProTV ca incearca sa ii convinga acum pe oficialii clubului sa accepte o oferta pentru tanarul jucator din "Groapa"

"A venit dupa Rotariu, incercam sa facem cumva sa fie bine pentru toata lumea, chiar si pentru Dinamo si in primul rand pentru jucator."

A patra incercare de evadare de la Dinamo

Nu este prima incercare a agentului lui Rotariu sa-l transfere de la Dinamo. Ana Maria Prodan a declarat ca pana acum a venit la club cu trei oferte de transfer, fiecare fiind refuzata de conducere.

"Eu sper sa plece de la Dinamo. Am adus ceva oferte pentru Rotariu, presedintele clubului a considerat ca nu sunt OK. Poate reusim a patra oara, a patra oara este cu noroc.", a mai spus agentul lui Rotariu pentru Sport ProTV.

Modifică setările cookies