Universitatea Craiova, revoltată de oferta Stelei Roșii Belgrad pentru Markovic: „Ne insultă inteligența! E mult prea puțin!” 

Universitatea Craiova Jovan Markovic Sorin Cartu Steaua Rosie Belgrad Superliga Markovic
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iulie 2022, 09:10
Data actualizarii: Joi 14 Iulie 2022, 09:10

Jovan Markovic este dorit de Steaua Roșie Belgrad, dar Universitatea Craiova cere mai mult pentru atacantul său. 

Jovan Markovic (21 ani) a avut evoluții foarte bune sezonul trecut pentru Universitatea Craiova. A marcat 13 goluri în 35 de prezențe în Liga 1 și a atras atenția mai multor cluburi din Europa. 

Steaua Roșie Belgrad a și trimis o ofertă în Bănie pentru atacant, în valoare de 1 milion de euro. Însă, Universitatea Craiova, prin vocea lui Sorin Cârțu (66 ani), consideră că Markovic valorează mai mult decât au licitat sârbii. Așa că, orice negociere cu Steaua Roșie Belgrad este suspendată, după cum a anunțat președintele oltenilor. 

Sorin Cârțu: „Noi suntem cu mintea încețoșată?”

„L-ai da la Steaua Roşie pentru banii ăia? De ce crezi că ai gândi mai bine ca noi? Noi suntem cu mintea înceţoşată... şi gata? Un milion e sumă bună? Tu l-ai da pe banii ăştia? Când pleci cu ofertă de genul, mai e de discutat? Ne insulţi inteligenţa.

Când ne dă cineva o ofertă de genul ăsta, ne insultă inteligenţa. A fost şi publicată oferta. E mult prea puţin şi să începi discuţia”, a declarat Sorin Cârțu pentru primasport

În prezent, Jovan Markovic este evaluat de Transfermakrt la 1,2 milioane de euro. Atacantul este un produs al Universității Craiova, fiind promovat la prima echipă în 2017. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!