VIDEO EXCLUSIV Universitatea Craiova i-a răspuns lui Gigi Becali după ce patronul FCSB-ului a scos-o din lupta la titlu: „Nu e vreun specialist!” 

Declarația lui Gigi Becali, cum că se bate doar cu CFR Cluj la titlu, a ajuns la urechile oficialilor de la Universitatea Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 14:32
Data actualizarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 14:32

Grație succesului cu UTA Arad, 2-1, FCSB a bifat 4 victorii consecutive în Superligă. Iar Gigi Becali (64 ani) a anunțat că roș-albaștrii au făcut un pas important în lupta pentru titlu și a anunțat că CFR Cluj rămâne singura contracandidată. 

„Noi ne vom bate la titlu cu CFR, spre final. În rest, nu vorbesc. Farul e extraordinară, Rapid e foarte bună, Craiova la fel, dar noi ne batem cu CFR. Cel puțin, eu așa îmi doresc”, declara Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.

Sorin Cârțu, răspuns pentru Gigi Becali

Replica otlenilor a venit prin Sorin Cârțu (66 ani). Președintele grupării din Bănie a mărturisit că nu ține cont de părerile lui Gigi Becali. 

„Nu ne interesează ce gândește Becali. Nu e vreun specialist al fotbalului, chiar dacă el crede. Nu e vreun analist, e un patron de club. Își face treaba cum crede el. Nu mă interesează pe mine”, a declarat Sorin Cârțu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Universitatea Craiova se află pe locul 4 în clasament, cu 27 de puncte după 15 meciuri, în timp ce fCSB ocupă pozția a șaptea, cu 20 de puncte după 13 partide. 

Modifică setările cookies