Universitatea Craiova a negociat pentru un jucător de la Petrolul: ”Au fost discuții”

Universitatea Craiova jair petrolul Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Octombrie 2023, 18:45
Data actualizarii: Joi 19 Octombrie 2023, 18:45

Petrolul a fost aproape de a vinde un jucător la Universitatea Craiova.

Jair Tavares da Silva (29 de ani), pe numele său complet, a fost dorit în vară de Universitatea Craiova, iar cele două echipe au început chiar și negocierile.

Totuși, discuțiile dintre cele două părți nu s-au concretizat, spune Claudiu Tudor, președintele Petrolului.

Claudiu Tudor a confirmat: Jair a fost dorit de Universitatea Craiova!

Oficialul ploieștenilor a subliniat faptul că mijlocașul brazilian este o piesă importantă în echipa clădită de Florin Pîrvu la Petrolul.

"În vară au fost doar niște discuții pentru Jair, negocierile concrete au fost în iarnă, cu Universitatea Craiova. Nu ne-am înțeles și a rămas la noi.

Jair e un jucător important pentru noi. Sper să evolueze la capacitate maximă, nu doar cu Craiova, ci și cu celelalte echipe, și să ne ajute așa cum a făcut-o și până acum", a spus Claudiu Tudor, potrivit iAMSport.

Jair Tavares Silva a început fotbalul în țara natală, la Ituano FC și l-a continuat în Finlanda, la AC Oulu, Ilves și HJK Helsinki. A venit la Petrolul Ploiești în 2022 și, în prezent, este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din SuperLiga României.

600.000 de euro este cota de piață a lui Jair, care a prins 13 meciuri în acest sezon pentru Petrolul, reușind să marcheze patru goluri și să bifeze trei assist-uri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!