Universitatea Craiova antoine conte Liga 1

Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de jucătorul crescut la PSG! Oltenii au renunțat la el 

Universitatea Craiova s-a despărțit de un jucător care a semnat în sezonul trecut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 15:17
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 15:21

Antoine Conte (28 ani) a plecat de la Universitatea Craiova, după cum a anunțat clubul prin intermediul unui comunicat oficial, după doar un an de contract. Măcinat de accidentări, fotbalistul din Guinea, care are și cetățenie franceză, nu a reușit să se impună în echipa din Bănie, astfel că s-a decis încetarea relațiilor contractuale. 

Antoine Conte, jucătorul crescut la academia lui Paris Saint-Germain, a plecat de la Universitatea Craiova 

Fundașul dreapta, crescut la academia lui Paris Saint-Germain, a jucat doar 13 meciuri în tricoul oltenilor în sezonul trecut, fiind accidentat din septembrie 2021 până la începutul lunii februarie. 

„OFICIAL | Mulțumim, Antoine Conte! 

Clubul Universitatea Craiova a încetat relațiile contractuale cu fundașul Antoine Conte.

Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială a Universității Craiova. 

Un singur meci a jucuat Antoine Conte pentru prima echipă a lui Paris Saint-Germain, de unde a plecat în 2014, când s-a transferat la Stade Reims, unde a bifat 62 de apariții. Fundașul a fost împrumutat de francezi la Beitar Jerusalem din ianuarie 2017 până în iunie, când a fost și transferat, în schimbul sumei de 500.000 de euro. 

  • 350.000 de euro este cota lui Antoine Conte conform Transfermarkt. 

Fotbalistul cu dublă cetățenie a jucat pentru echipele de tineret ale Franței, de la U17 până la U21, iar din martie 2022 a debutat pentru naționala din Guinea, acolo unde a bifat deja trei apariții. 

Modifică setările cookies