alex mitrita FCSB Mitrita New York City FC Universitatea Craiova Stranieri

Alex Mitriță, dorit de FCSB și Universitatea Craiova! Gigi Becali e interesat de jucătorul care vrea să se retragă de la națională 

Alexandru Mitriță (27 ani) s-a despărțit de PAOK Salonic după ce contractul de împrumut i-a expirat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 08:07
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 08:09

Oficialii greci nu s-au arătat dispuși să achite clauza de cumpărare a lui Alex Mitriță, după un sezon slab făcut la echipa pregătită de Răzvan Lucescu, cu prestații oscilante. Plecat de la PAOK, jucătorul român a intrat pe raza a două echipe ce se luptă pentru titlu, Universitatea Craiova și FCSB. 

Alexandru Mitriță, dorit de FCSB și Universitatea Craiova

Gigi Becali și Mihai Rotaru și-ar fi exprimat dorința de a-l readuce în România pe jucătorul care aparține de New York City FC, informează ProSport, însă Mitriță nu ar fi dispus să joace în Liga 1 prea curând. Obiectivul fotbalistului este să revină la gruparea din Major League Soccer, acolo unde mai are un an de contract. 

Alex Mitriță și-ar dori să se întoarcă în Statele Unite ale Americii și să joace din nou pentru New York City FC. Motivul românului ar fi suma importantă pe care ar urma să o încaseze pentru acest sezon, care se ridică la 1.15 milioane de dolari, conform sursei citate. 

Niciuna dintre cele două echipe din Liga 1 nu i-ar putea oferi un astfel de salariu lui Alexandru Mitriță, despre care s-a scris în repetate rânduri că și-ar dori, la un moment dat, să revină la Universitatea Craiova. 

Alexandru Mitriță și-ar dori să se retragă de la națională 

Alexandru Mitriță i-ar fi informat pe secunzii naționalei că ar vrea să se retragă din prima reprezentativă. Fotbalistul cu 18 selecții și trei goluri pentru tricolori a fost folosit puțin de Edi Iordănescu în meciurile din Nations League și și-ar fi exprimat clar intenția, potrivit sursei mai sus menționată. 

După ce în primăvară Alin Toșca a anunțat că se retrage din prima reprezentativă printr-un comunicat postat pe siteul Federației Române de Fotbali, fotbalistul născut în Craiova ar deveni al doilea jucător tricolor care renunță să mai joace la națională. 

Modifică setările cookies