Steaua Costel Galca Liga 1

Unde a disparut Galca? Imaginile care arata adevarata fata a Stelei in cel mai greu final de sezon din ultimii ani

Bucuria primului trofeu la Steaua in 2015 nu pare sa fi strans echipa asa cum toata lumea ar fi crezut.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2015, 08:17
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2015, 08:21

In timp ce jucatorii spun ca nu exista probleme cu Galca, iar antrenorul Stelei evita sa vorbeasca despre viitorul sau la club, cateva imagini de la finala Cupei Ligii par sa vorbeasca de la sine despre relatia reala dintre antrenor si grup.

"Nu eu sunt patronul. Nu ma mai intrebati pe mine", spune Galca despre viitorul sau in Ghencea.

Artificiile si galagia de pe National Arena de la Finala Cupei Ligii nu au putut ascunde situatia tot mai tensionata de la Steaua din acest moment. Galca nu e sigur daca mai ramane la Steaua, chiar daca va castiga toate trofeele, iar ultimele sale meciuri din acest sezon par sa conteze pe plan personal doar pentru CV si increderea personala.

Cateva imagini de la finala Cupei Ligii arata ruptura din vestiar. Antrenorul si jucatorii par sa traiasca momente total diferite.

Chipciu marcheaza. Steaua se desprinde pe tabela. Jucatorii Stelei se bucura la marginea terenului cu stafful lui Galca. In imaginile surprinse de fotografii Agepres, bucuria pare izolata pentru antrenor, care sta rupt de grup.

Finala se incheie. Ilie Nastase este pe podium alaturi de jucatori cu trofeul in brate. Fotbalistii Stelei ridica prima Cupa din 2015, dar de acolo lipseste antrenorul. Galca se afla langa podium, retras. Gazeta Sporturilor relateaza ca antrenorul Stelei a venit langa jucatori abia cand a fost chemat de ofiterul de presa al clubului, dupa care a parasit din nou grupul.

Fumul artificiilor se lasa, iar jucatorii fac turul stadionului. Galca nu e purtat pe brate, precum alti antrenori si nu apare nici in fotografia bucuriei de grup din fata fanilor.

REMEMBER. Desi realitatea poate fi interpretata, in trecutul nu foarte indepartat, parte dintre jucatorii care acum au ales sa se bucure alaturi de fani si intre ei o faceau la fel de zgomotos impreuna cu antrenorul lor.

Reghecampf nu a lipsit din centrul distractiei la niciunul dintre trofeele castigate de Steaua in ultimii 2 ani.

Modifică setările cookies