Liga 1

ATAC la Galca: "Daca eram in situatia lui, eu plecam!" Antrenorul care vrea sa vina din vara la Steaua, alaturi de Radoi:

Ilie Stan ar vrea sa revina la Steaua din vara, daca Galca va pleca.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2015, 19:15
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2015, 19:29

"Iliesta", asa cum era poreclit de suporterii Stelei, a ramas un om la care Gigi Becali poate apela oricand e nevoie. A transmis acest lucru si acum, cand Steaua tremura ca ASA i-ar putea sufla titlul de care era asa de sigura in pauza de iarna.

"Daca echipa ar fi jucat bine, suporterii ar fi venit la stadion, nu mai conta ca e FCSB sau altfel. S-au pierdut meciuri cu echipe slabe. Galca merita felicitat ca a avut taria de a se lupta cu toata lumea. Eu, daca eram in situatia lui, plecam. Eu am fost surprins ca Galca nu a reusit sa alinieze la doua meciuri consecutive acelasi 11.

Ca strategie, cred ca cel mai important lucru e sa castigi campionatul. Nu mai conteaza ca sunt jucatori imprumutati sau nu, ca-si termina contractul sau nu. Sa iei titlul e cel mai important. Eu cred ca pe Gigi nu l-a mai interesat fotbalul, avand in vedere problemele pe care le-a avut. Daca era in libertate, Steaua nu avea cum sa rateze campionatul.

Eu stiu cat de mult se implica el, cat de important e... Cu el in libertate, Steaua nu pierdea cele 13 puncte avans, ba ar fi facut un avans de 20", a declarat Ilie Stan la Dolce Sport.

"Daca m-ar oferta Steaua in aceasta vara, as veni. Chiar si cu Mirel Radoi. Cine sa fie seful? Pai, sa fim amandoi cu responsabilitati egale", a mai spus Ilie Stan.

Fostul jucator al Stelei din perioada '87-'95 si '97-'98, a revenit ca antrenor in Ghencea in sezonul 2011-2012, timp de cateva luni.

Modifică setările cookies