Un titular de la FCSB se operează: ”Problemă”

FCSB Mihai Stoica Superliga tavi popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 09:31
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 09:31

Roș-albaștrii și-au trecut la finele sezonului 2023/24 primul titlu din formatul play-off/play-out și se pregătesc acum de tururile preliminare din UEFA Champions League.

Unul dintre fotbaliștii care au impresionat încă de la debut la FCSB este Octavian Popescu (21 de ani), perla pe care Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, cerea nu mai puțin de 50 de milioane de euro la un moment dat.

Doar că evoluțiile modeste ale campionului l-au făcut să dispară treptat din rândul jucătorilor de top ai primului eșalon. Mihai Stoica, managerul general FCSB, susține însă că Tavi Popescu a avut câteva probleme medicale, motiv pentru care nu a mai putut da același randament de la începutul carierei.

Un titular de la FCSB se operează: ”Problemă”

Oficialul a dezvăluit că fotbalistul se va opera din cauza unei probleme respiratorii și că în noua stagiune va redeveni jucătorul care țâșnea în bandă și punea probleme tuturor fundașilor din campionat.

”Tavi mai avea o problemă. Respira cu dificultate și va fi operat de un medic de elită. Am zis să profităm de faptul că e în perioada de recuperare. O să vedeți! Octavian va fi mai bun decât a fost la început, când lumea spunea că e vedeta fotbalului românesc”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

Câți bani poate încasa FCSB în scenariul SF al lui Gigi Becali: titlul și grupele Champions League

Becali nu țintește, însă, doar titlul de campion, ci și un parcurs senzațional în cupele europene. Omul de afaceri a anunțat că nu va da prime jucătorilor pentru câștigarea titlului, ci doar dacă aceștia vor aduce bani în conturile clubului.

Acest lucru este posibil doar cu un parcurs cât mai bun în competițiile organizate de UEFA. Dacă va câștiga titlul, FCSB va începe din primul tur preliminar, iar dacă va reuși să treacă va fi recompensată cu 280.000 de euro.

Suma primită din partea UEFA va crește în următoarele două tururi preliminare. În turul doi și trei, FCSB ar putea primi 380.000, respectiv 480.000 de euro.

În play-off, FCSB ar putea încasa nu mai puțin de cinci milioane de euro, iar accederea în grupe este premiată cu 15,6 milioane de euro. În total, dacă i-ar îndeplini visul lui Gigi Becali, Florinel Coman și compania ar aduce în conturile clubului din Berceni nu mai puțin de 21,7 milioane de euro!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!