Un rival din Superliga îl felicită pe Gigi Becali pentru inițiativa de a elimina regula U21: „Așa trebuie să fie un patron”

Gigi Becali FCSB Sorin Cartu Superliga Gigi Becali
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 11:26
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 11:30

Gigi Becali (65 de ani) a încercat marți să obțină voturile cluburilor din Superliga pentru a elimina regula U21, însă planul său a eșuat.

Cu opt voturi împotrivă, șapte pentru și două abțineri, inițiativa lui Gigi Becali nu a intrat pe ordinea de zi a Adunării Generale al LPF, iar de supărare Gigi Becali i-a împărțit în „sclavi” și „stăpâni” pe conducătorii din Superliga.

Deși multe voci au contestat atitudinea lui Gigi Becali, Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova, l-a felicitat pe patronul FCSB pentru inițiativă.

Cârțu l-a felicitat pe Becali

„Îl felicit pe Gigi și îl salut. A avut atitudine, așa trebuie să fie un conducător. Îi felicit pe toți care au semnat împotrivă regulii U21.

Nu există un criteriu mai bun de a crește în valoare decât concurența. Noi eliminăm concurența, a ajuns antrenorul să pregătească meciul cu 10 jucători”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Digisport.

FCSB are în momentul de față patru soluții pentru regula U21: Alexandru Pantea (19, fundaș dreapta), Eduard Radaslavescu (18, mijlocaș ofensiv), Octavian Popescu (20, mijlocaș ofensiv) și Matei Tănasă (17, extremă stânga).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!