Un patron din Superligă a fost prezent la finala Champions League! "Suntem aici şi într-o zi poate cine ştie?!"

laszlo dioszegi Borussia Dortmund Real Madrid Sepsi OSK Steaua Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 09:22
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 09:31

Borussia Dortmund - Real Madrid s-a terminat 0-2.

Laszlo Dioszegi, acționarul clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, a fost prezent la finala Champions League dintre Borussia Dortmund și Real Madrid, desfășurată pe arhicunoscutul stadion "Wembley" din Londra. Fascinat de spectacolul din tribune și de atmosfera unică a evenimentului, Dioszegi a împărtășit momentele trăite cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare.

Dioszegi: "Cine știe?'

Dioszegi, îmbrăcat în tricoul lui Sepsi, a exprimat în postările sale speranța că, într-o zi, echipa sa ar putea ajunge la nivelul echipelor prezente în finala Champions League.

Într-unul dintre selfie-urile sale, Dioszegi, îmbrăcat cu tricoul echipei sale, a făcut referire la echipamentele celor două finaliste.

"Poate sunt mulți galbeni, dar suntem și noi aici și într-o zi poate cine știe?!", a fost mesajul postat de patron.

Poate sunt mulți galbeni, dar suntem și noi aici și într-o zi poate cine știe?

De asemenea, finanțatorul a publicat imagini cu coregrafiile suporterilor celor două echipe și a subliniat importanța viselor și a muncii pentru a atinge succesul: "Pentru asta merită să trăiești și să muncești! Întotdeauna trebuie să visezi și să mergi mai departe!".

Într-o altă postare, acționarul a împărtășit o altă fotografie, cu o descriere inedită.

"Galbenul e frumos, albul e frumos! Alb si rosu e cel mai frumos!", a fost mesajul patronului, făcând referire la culorile echipei din Sfântu Gheorghe.

Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2

Germanii au dominat prima repriză dar după 45 de minute, scorul a rămas alb. Primul gol a venit în minutul 74, când Dani Carvajal a înscris cu o lovitură de cap, după o centrare precisă din corner a lui Toni Kroos. Carvajal s-a înălțat și l-a depășit pe Niclas Fullkrug, astfel a reușit să deschidă scorul pentru Real Madrid. Al doilea gol a fost marcat de Vinicius Jr. în minutul 83 și a consolidat victoria echipei spaniole.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!