Un jucator DAT AFARA de Becali se antreneaza cu un nume URIAS al Estului! Cu ce campioana e gata sa semneze
4 2017 21:11

Un jucator DAT AFARA de Becali se antreneaza cu un nume URIAS al Estului! Cu ce campioana e gata sa semneze

Becali i-a aratat usa lui Muniru dupa un scandal la antrenament cu Tanase!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Steaua s-a despartit in vara fara nicio pretentie de fotbalistul pentru care Becali platise 500 0000 de euro in 2015 catre CFR Cluj. Muniru a negociat cu mai multe echipe din Golf si cu un club din Rusia, dar n-a ajuns la niciun acord. Acum, fostul mijlocas al Stelei e in probe la Legia Varsovia! Campioana in Polonia de 4 ori in ultimii 5 ani, Legia a reusit sa ajunga in grupele Champions League in 2016.

Acum, echipa trece printr-un moment dificil. A pierdut sansa play-off-ului in Liga dupa ce a fost batuta de Astana, iar in grupele Europa League n-a intrat din cauza lui Sheriff Tiraspol. Nici in campionat lucrurile nu merg asa cum si-ar dori forta Poloniei. Dupa 11 meciuri, Legia e abia pe 8, cu 16 puncte, 6 sub liderul Gornik Zabrze.

In cei doi ani ai sai la Steaua, Muniru a marcat goluri importante in Europa, cu Partizan, Villarreal sau Trencin.FULLSCREEN
Galerie Foto
 • /
4 comentarii
 • 5 2017
  Ion Documentati-va si apoi vorbiti,copilasi.......
 • 5 2017
  Mykrobist Alba-neagra in jurnalism. Auzi: club uriaș. Și el e doar in probe. Ok. M-ați fentat de un clic....
 • 5 2017
  gogu panaramelor...un "mare" jucator la un club "urias"...ha,ha,ha ce tampiti...
 • 4 2017
  Cristian Club uriaș? Panarame de ziariști! Dacă echipa asta mediocră(fără absolut nici o performanță în Europa)este"uriașă"din est, Steaua ce mai e mă?Cum draku vă angajează...nu știu! Sunt atâția tineri talentați care nu au pilele voastre...Dar de aceea este site-ul ăsta așa de jalnic: e plin de diletanți și puturoși! Se aude Leo?Dați mă concurs pe bune §i veți vedea ce potențial au unii!...
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT